ZTE: a bércsökkentés mértéke

Új szerződések.

Forrás: ZTE/Facebook

A koronavírus által kialakult helyzet miatt a magyar kluboknak is fájó döntéseket kellett hozniuk. Az újonc ZTE-nél húsz százalékkal csökkentek a bérek - erről számol be az nso.hu. A portál értesüléseit Sallói István is megerősítette.

 

"Az ilyesmi mindig konfliktusokkal jár, de örülünk, hogy játékosaink belátták, mit kíván meg tőlük is a rendkívüli helyzet, és elfogadták, hogy ily módon ők is hozzájárulnak a veszteségek csökkentéséhez" - fogalmazott a zalaegerszegiek sportigazgatója.

 

A Zalaegerszegnél a szezon végén 18 játékosnak is lejár a szerződése, többek között Bobál Dávid, Bobál Gergely és Stieber Zoltán kontraktusa is véget ér június 30-án. Sallói a Góóól!2 című műsorban elmondta, új megállapodást kötöttek a futballisták. Ennek értelmében amennyiben folytatódna a mostani szezon, a kontraktusok az utolsó bajnoki mérkőzést követő napig érvényesek lesznek.

Sallói egyébként a műsorban arról is beszélt, hogy szerinte mi lenne az ideális megoldás az NB I-ben. A részleteket ebben a cikkben olvashatják:

Szünetel az NB I: Sallói István javaslata a folytatásra - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink