ZTE: 4-5 hónap foci nélkül

Előnyről is beszélt a zalai védő.

Forrás: ztefc.hu

A kormány döntésének az értelmében, hétfőtől újra lehetőség nyílik a csapatszintű edzésekre, valamint a bajnokság folytatására. Nem sokkal a koronavírus-járvány kitörése után ért véget a hosszú rehabilitációja Tamás Krisztiánnak, a ZTE védőjének. Nehezen élte meg az elmúlt időszakot, mert pont a visszatérése előtt szakadt félbe az idény. Így nyilatkozott erről a ztefc.hu-nak:

,,Nekem kifejezetten nehéz volt megélni ezt a szituációt, hiszen pont akkor állt le a bajnokság, amikor visszatérhettem volna a pályára a sérülésem után. Négy-öt hónap nagyon sok volt foci nélkül, próbáltam végig - amennyire lehetett - formában tartani magamat, de már nagyon ki vagyok éhezve a játékra, így annak is örülök, hogy lehetőség lesz csapatszinten edzeni."

Örül annak a játékos, hogy lazulnak a korlátozások, mert nem volt könnyű otthon maradni az elmúlt hetekben. A folytatásról is beszélt, szerinte ezek a csapatok lehetnek előnyben:

 

,,Sokkal könnyebb helyzetben lesznek azok a csapatok, akik már az elmúlt hetekben is tartottak kiscsoportos edzéseket, ez döntő tényező lehet."

 

Az is szóba került, hogy félelem nélkül pályára lehet-e majd lépni, ha újra bajnokira kerül sor:

,,Igen, ha az a döntés születik, hogy meccseket játsszunk, akkor készen fogunk állni a játékra."

Legfrissebb híreink