Zsóri Dániel bemutatkozott, ezért tört ki tapsvihar – reakció

Góllövőlista vezetője ballagott le miatta a pályáról.

Forrás: MOL Fehérvár FC

A hosszabbítás pillanatai voltak szombat este a fehérváriak által végül 2-1-re megnyert Vidi-Loki mérkőzésen, amikor üdvrivalgás lett a nézőtéren. Egyébként sikerének köszönhetően a hazai csapat továbbra is vezeti az NB I-es tabellát, 8 meccsből 7-et megnyert és csak 1-szer szenvedett vereséget. Jelenleg  21 pontos, a DVSC a 8. helyen áll 9 egységgel.

A mérkőzés egyik fontos pillanata volt tehát, hogy a hosszabbítás perceiben pályára lépett a hazai csapatban a Puskás-díjas Zsóri Dániel. Zsóri még februárban a Loki-játékosaként ollózta azt a gólt, amiért a trófeát begyűjthette, de nyáron a Vidibe igazolt. Sérülés miatt viszont eddig még nem tudott pályára lépni az új csapatában.

 

Mint írtuk, amikor befutott a pályára, vastapsot kapott, de mindkét szurkolótábortól. A Loki hívei megköszönték neki, hogy eléggé öregbítette csapatuk hírnevét, a fehérváriak meg az érdemei elismerése mellett, megelőlegezett bizalmukról is biztosították.

 

Utóbbiak főleg örülhetnek annak, amit a mérkőzés után mondott Marko Nikolics vezetőedző az NSO Tv stábjának:

 

„Fogalmazhatunk úgy, hogy az edzésmunkájával kiérdemelte a bemutatkozást, még ha ez most valóban elég rövidre sikerült. Szeretnék okosan fogalmazni, hiszen nagyon fiatal játékosról van szó, de eddig tetszik, amit az edzéseken láttam tőle. Lépésről lépésre kell vele haladni, a jövő nagy ígéretének tartom.” 

 

Még nem tudni, jelent-e (majd) valamit, de Zsóri annak a bosnyák Armin Hodzic helyére állt be, aki a román, Kisvárdát erősítő Gheorghe Grozav társaságában vezeti a magyar bajnokság góllövőlistáját...

Legfrissebb híreink