Zekics szívesebben látott volna szurkolókat a pályán a játékosok helyett

Megérti a drukkereket a tréner.

Forrás: dvtk.eu

Mint ismeretes, a DVTK 4-0-ás vereséget szenvedett az utolsó NB I-es meccsén, hazai pályán a MOL Fehérvár FC ellen.

A találkozót követően Zoran Zekics kiakadt a sajtótájékoztatón, amiről az nso.hu számolt be, a stadion mellett összegyűlt szurkolókra is utalt:

,,Bár voltak helyzeteink, de nem lehet teljesítménynek nevezni azt, amit ezen a mérkőzésen mutattunk. Nem működtünk csapatként, elnézést kell kérnem mindenkitől. Ha az utcán összeszedünk tizenöt embert, talán azok is szervezettebben, egységesebben futballoztak volna..."

Arról is beszélt, hogy megérti a szurkolókat:

,,Nagyon hosszú ideje vártuk már, hogy a nézőink visszatérhessenek a lelátóra, de végül ez csak most valósult meg. Teljességgel értem a boldogtalanságukat, mi is szomorúak vagyunk. Sajnos a kiesést követően több játékoson is érezni lehetett, hogy fejben nincs már itt, talán több tiszteletet kellett volna tanúsítani a klub és a társak iránt, tulajdonképpen teljesen ellentétes arcát mutatta a csapat, mint amire kértem."

Ugyan a tavasza viszonylag jól sikerült a Diósgyőrnek, de ez nem vigasztal senkit sem:

,,Különleges, furcsa időszak volt, hiszen a vírushelyzet miatt az edzőpálya és az otthonom között mozogtam csak, szinte semmit sem láttam a városból. Ha a tavaszi tabellát nézzük, az ötödik helyen végeztünk, de ez senkit sem vigasztal, olyan ütemben kellett volna pontokat szerezni, mint a Ferencvárosnak."

Legfrissebb híreink