Zalaegerszeg: öröm

Szigorú szabályok.

Forrás: ZTE/Facebook (a kép illusztráció)

Az nb1.hu-n is beszámoltunk arról, hogy az újonc ZTE-nél is megkezdték a közös edzéseket. A tréningek során szigorúan betartják a különböző óvintézkedéseket: a játékosok nem használják az öltözőt, emellett a pályán 4-5 fős csoportokban zajlik a munka.

Újabb NB I-es csapat állt edzésbe - NB1.hu

 

A zaol.hu jelentése szerint a foglalkozásokon nem vehet részt Zoran Lesjak, Matija Katanec, Stjepan Ostrek és Szépe János, mivel a futballisták jelenleg otthon tartózkodnak. Márton Gábor a portálnak elmondta, jó volt látni azt látni, hogy a játékosok mennyire örültek egymásnak.

"Próbálunk labdás edzéseket összehozni, természetesen a szabályok betartásával, kerülve a testi kontaktokat. Négy hétig csak erőnléti edzések voltak egyénileg, persze azt kértük, aki teheti, vegye elő a labdát, ha más nincs, rugdossa vele a falat. Jó volt látni, mennyire örültek egymásnak a srácok, hogy újra együtt vannak" - fogalmazott a zalaegerszegi együttes vezetőedzője, aki hozzátette, senkit sem köteleznek a közös edzésekre. Márton arra is rávilágított, hogy két futballista speciális okok miatt nem vesz részt a foglalkozásokon.

A kék-fehérek sem tudják, hogy mikor folytatódhat a küzdelem az NB I-ben. Az edző elárulta, a játékosai az előző hetekben nem lógatták a lábukat, hanem készültek.

 

"Egyelőre nincs hír arról, hogy folytatódik-e, vagy sem a bajnokság, de négy hétig külön voltunk, és újra kellett kezdeni. Annyit szeretnék elmondani, hogy a játékosok ebben a négy hétben nem szabadságon voltak, hanem edzettek, készültek. Folyamatosan küldeniük kellett az adataikat, ellen­őriztük az elvégzett munkát. Erőnlétileg nem kell újraépíteni őket, a labdás edzések viszont már szükségesek. Mert ha egyszer azt mondják, hogy folytatjuk, akkor minél előbb formába kell kerülni" - jelentette ki Márton Gábor. 

 

Az egerszegi játékosok péntekig mindennap edzeni fognak. A zaol.hu arra is kitért, hogy tovább zajlanak az egyeztetések a tervezett fizetéscsökkentések ügyében.

A ZTE jelenleg a 11. helyen áll a táblázaton, de a csapat ugyanannyi (28) ponttal rendelkezik, mint a 10. pozíciót birtokló Paks. 

Legfrissebb híreink