Zajlik az élet a Honvédnál: újabb igazolást jelentettek be

Légióssal állapodtak meg a kispestiek.

Forrás:

Az ukrán Vladyslav Kulach is a Honvédban folytatja a pályafutását. A 26 éves futballistát egy évre vette kölcsön a fővárosi csapat. Íme a kispestiek bejelentése a legújabb átigazolásról:
 
"Amadou Moutari, Lefkovics Robi, Macdonald Nibal, Kesztyűs Barna és Egerszegi Tamás után örömmel jelentjük be klubunk hatodik nyári igazolását, az ukrán Vladyslav Kulach érkezését!
 

null

null

A 26 esztendős támadó az Olimpik, majd a Shakhtar Donyeck együttesében nevelkedett, tagja volt az ukrán U17-es, U18-as, U19-es és U21-es válogatottnak is, majd a Shakhtar második csapatában játszott, illetve kölcsönben szerepelt több ukrán csapatban, valamint a török Eskisehirspor gárdájában. Az ukrán első osztályban 103 mérkőzésen húsz gólt és nyolc gólpasszt jegyzett, kilenc Európa-liga-mérkőzésen is szerepelt, ezeken kétszer volt eredményes.
 

Azurák Csaba az élvonalba igazol - NB1.hu

Azurák Csaba az élvonalba igazol

A csatárként, visszavont támadóként és szélsőként is bevethető Kulach egy évre kölcsönbe érkezik a Honvédhoz. Vladyslav Kulach-ot szeretettel köszöntjük Kispesten és sok sikert kívánunk neki a Honvédnál!"

Ismét Paksról igazolt a Honvéd - NB1.hu

Ismét Paksról igazolt a Honvéd

Legfrissebb híreink