Willi Orbán: ennyi nem elég - videó

Április 7-én izgulhatnak majd.

A Red Bull Leipzignek idegenben az Augsburgon kellett átverekednie magát, hogy bejusson a Német Kupa elődöntőjébe. Már-már úgy tűnt, hogy ezt az akadályt is viszonylag zökkenőmentesen veszik Gulácsiék, Timo Werner a 74. percben szerezte meg számukra a vezetést, de az utolsó utáni pillanatban Finnbogasson hosszabbításra mentette a mérkőzést. Végül büntető döntött, Halstenberg értékesített a hosszabbítás hosszabbításában. 
 
– Jó érzés a Német Kupa elődöntőjébe jutni, de többet akarunk ennél elérni természetesen. Ma a meggyőződésünk létfontosságú volt, a kezdőrúgástól hittünk a továbbjutásban. Tudtuk, hogy nem lesz kellemes Augsburgban játszani. Teljesen elkerülhető lett volna a kapott gólunk – nem figyeltünk eléggé. Azt követően viszont jól reagáltunk. Nagyon tovább akartunk jutni – nyilatkozta a mérkőzést követően Willi Orbán.
 
A Lipcse mellett a Hamburg lesz az elődöntők másik biztos résztvevője, míg a másik játéknapon a Schalke a Werder Bremennel, míg a Bayern München a Heidenheimmel mérkőzik. Az elődöntők sorsolását április 7-én tartják.

 

Legfrissebb híreink