Waltner a fiatalokat méltatta, Horváth és az egyenlőtlen feltételek - reakciók

Elgondolkodtató kritikát fogalmazott meg a kispesti edző.

Forrás: honvedfc.hu

A ZTE-nek a negyedik forduló jelentette a végállomást a MOL Magyar Kupában. Waltner Róbert legénysége szerda este a Honvédtól kapott ki 1-0-ra hazai környezetben. A kispestiek a hosszabbításban tudták kicsikarni a továbbjutást.

ZALAEGERSZEGI TE FC–BUDAPEST HONVÉD 0–1 (0–0, 0–0, 0–1) – hosszabbítás után
Zalaegerszeg, 713 néző. Vezette:
Pintér Csaba (Theodoros Georgiou, Mayer Gábor)
ZALAEGERSZEG: Gyurján – Lesjak (Huszti, 64.), Szerafimov, Bobál D. (Sebestyén, 64.), Gergényi – Szankovics (Halilovic, 64.), Bedi – Babati, Tajti (Spoljaric, 94.), Milovanovics (Skribek, 71.) – Zimonyi (Koszta, 81.). Vezetőedző: Waltner Róbert
HONVÉD: Szappanos – Lovric, Batik, Baráth (Klemenz, 104.), Talys (Tamás K., 83.) – Pantelics (Hidi, 57.), Nagy G., Nono – Bőle (Nagy D., 57.), Eppel (Mochac, 68.), Balogh M. (Lukics, 68.) Vezetőedző: Horváth Ferenc
Gólszerző: Nono (109.)

A gól története:

109. perc: Nono adott be a bal oldalról. Machach előtt elsuhant a labda, ami megzavarta a kapust, így a játékszer a hosszú sarokban kötött ki. 0-1!

Reakciók:

Waltner Róbert: "Soha nem jó egy vereség, vagy kiesés a kupából, de azt mondhatom, hogy büszke vagyok a csapatra, mert megtettünk mindent és azt gondolom, hogy így ki lehet esni. Az összes cserét kihasználtam, több fiatal játéklehetőséget kapott és éltek is vele, úgyhogy azt gondolom, hogy bele lehet nézni a tükörbe. Tovább kell menni előre és megverni a Kisvárdát. Sajnálom a kiesést, de egy nagyon erős Honvéd ellen játszottunk, aki a kezdőcsapatával állt fel ellenünk és így is egy szerencsés góllal tudtak továbbjutni." (ztefc.hu)

Horváth Ferenc: "Azt gondolom, hogy tudtunk dominálni, főként a második félidő elejétől. Többet volt nálunk a labda, próbáltunk futballozni, de a Zete jól védekezett a mai napon. Azt gondolom, hogy nem lett volna igazságos, ha ezt a mérkőzést nem mi nyerjük. Sajnálom, hogy nem sikerült egyenlő feltételeket teremteni erre a mérkőzésre, mert mi vasárnap játszottunk és utaznunk is kellett több órát és mire hazaérünk azzal is egy nappal kevesebb lesz regeneráció, de ezért is vagyok büszke a csapatra, hogy tovább tudott jutni." (ztefc.hu)
 

Legfrissebb híreink