Walesi keret: világklasszisok szerepelhetnek a magyarok ellen

Egy kulcsemberre nem számíthat Ryan Giggs.

Forrás: FA Wales Facebook oldala

A magyar válogatott november 19-én Wales otthonában zárja az Eb-selejtezőt. A sorsdöntő összecsapásra már kihirdette a keretét Marco Rossi szövetségi kapitány.

Ellenfelünk mestere, Ryan Giggs is felfedte a lapjait. A walesi együttesben pályára léphet Gareth Bale és Aaron Ramsey is. Bale a legutóbbi Eb-selejtezők óta nem szerepelt a Real Madridban, ennek ellenére bizalmat szavazott neki Giggs. Ramsey nem segíthetett hazája válogatottjának az októberi selejtezőkön, ám ezúttal játszhat.

Jonny Williams biztosan lemarad a mieink elleni ütközetről. Az alapembernek számító futballista térdét nemrég megműtötték, így ő csak a lelátóról buzdíthatja a csapattársait. Levitt és Poole még nem szerepelt a válogatottban. 

Wales hat mérkőzés alatt nyolc pontot szerzett az E-csoportban. A gárdára a magyarok elleni összecsapás előtt még egy azerbajdzsáni túra vár. 

A walesi válogatott kerete:

Hennessey, Ward, A Davies, Gunter, A Williams, B Davies, Taylor, C Roberts, Ampadu, Mepham, Lockyer, J Lawrence, Poole, Ramsey, Allen, Wilson, Smith, Levitt, James, Vaulks, Morrell, Bale, Vokes, T Lawrence, T Roberts, Matondo, Moore.

Legfrissebb híreink