Wales-Magyarország: magyar szurkolók vonulása - részletek

Ismét kiemelt hangulatra lehet számítani.

Forrás:

Megszokott dolog a szurkolói szubkultúrában, hogy a táborok az idegenbeli mérkőzésekre közösen mennek el az adott csapat stadionjához. Így van ez természetesen a magyar válogatott híveivel is, akik a szurkolásuk mellett az utcán mutatott teljesítményükkel is többször elkápráztatták már a közvéleményt, elég csak a legutóbbi Európa-bajnokság eseményeire gondolnia.

A holnapi, Wales elleni mérkőzéssel kapcsolatban a következő közleményt jelentette meg a Carpathian Brigade, a magyar válogatott szurkolótábora:

„ON TOUR CARDIFF – INFORMÁCIÓK

Szurkolótársaink!

Ahogy azt már tudattuk veletek, a Wales elleni sorsdöntő mérkőzésre vonulást szervezünk. A gyülekező helyszíne a Walkabout Cardiff sportbár (pontos cím kommentben), mely több mint 600 fő befogadására is alkalmas. Innen fogunk megfelelő hangulatban útnak indulni a stadion felé helyi idő szerint 17:00 körül. Az út nagyjából 45 perc lesz. Arra kérünk minden kiutazó szurkolótársunkat, aki teheti, tartson velünk! Mutassuk meg ismét, hogy milyen egységes a magyar szurkolótábor, mutassuk meg, milyen is az, mikor a kalandozó magyarok felvonulnak több ezer kilométerre hazájuktól.

A mérkőzésen pedig ki kell szurkoljuk a győzelmet, 2016 után ismét ki kell jussunk az Európa-bajnokságra!

Értesítsétek társaitokat is! KATTANJ BE!

"...Induljunk hát, feladni kár,
ma minden magyar együtt újra harcba száll!"

CB'09”

Legfrissebb híreink