Vonal felett zárta az évet a Paks - reakciók

Kuttor Attila szerint jó futballt játszottak.

Forrás: Paks

Bennmaradó helyen zárta az évet a Paks, a Mezőkövesd keserűen búcsúzik. Osztermájer Gábor szerint több is van a csapatában, Kuttor Attila büszke volt a játékosaira.

Osztermájer Gábor (Paks): „Egy rendkívül jó csapat ellen sikerült három ponttal gazdagodnunk itthoni környezetben. Az első félidő derekán Simont muszáj volt lehozni, hiszen Ő maga jelezte sérülését, a pályára lépő Papp viszont nagyot futballozott, a legjobbja lett a csapatnak. Nagyon boldoggá tesz minket, hogy így fejeztük be az évet, és ez nemcsak ennek a mérkőzésnek szól, hanem a múlt hetinek is. Nem kaptunk gólt a második és a harmadik helyezett csapattól, ami mindenféleképpen nagy pozitívum. Két ilyen bajnoki mérkőzést követően és egy kupatovábbjutás után talán túl vagyunk a nehéz szérián. Mondhatjuk, hogy sikeres volt az év befejezése, de ne felejtsük el, játékban a tavasszal még mindig többet kell mutatnunk, mert több van ebben a gárdában. Végezetül mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok.” (paksifc.hu)

Kuttor Attila (Mezőkövesd): ,,Az öltözőben is elmondtam a srácoknak, hogy nagyon büszke vagyok rájuk, mert jó futballt mutattunk be. Úgy látszik, hogy az év végére pont az a kicsi hiányzott, ami a győzelmet jelentheti egy ilyen találkozón. Azon fogunk dolgozni, hogy a jövőben Fortuna is mellénk álljon." (mezokovesdzsory.hu)

Legfrissebb híreink