Vitelki győzelemmel kezdett a DVSC kispadján

Pikáns meccsel indította az évet a Loki.

Forrás: dvsc.hu

A mai napon lejátszotta első felkészülési mérkőzését a DVSC labdarúgócsapata.

Vitelki Zoltán első mérkőzésén az ősi rivális Nyíregyháza Spartacus ellen ült a kispadon, amely az új szakvezetővel, Lengyel Rolanddal remek hajrát mutatott be az ősz végén a másodosztályban, és az utolsó hat bajnokiját megnyerve közelít az NB II élmezőnyéhez.

A Debrecenből betegség miatt hiányzott Nagy Sándor és Barna Szabolcs, míg sérülés miatt Haruna Garba játékára sem számíthatott Vitelki.

Meglehetősen hidegben, de nagy irammal és pörgős játékkal kezdtek a felek, és nem is kellett sokat várni az első gólja: a 27. percben Hornyák szerezte meg a vezetést a Nyíregyházának.
Nem sokkal később jött a válasz a Debrecen részéről, hiszen a válogatott Varga Kevin szép lövéssel egyenlített. Az első játékrész végén megsérült a Loki csapatkapitánya, Tőzsér Dániel, helyette Haris Attila (sz)állt be.
 
A szünetben teljes sort cserélt Vitelki Zoltán, és a 73. percben alakult ki a végeredmény: Pávkovics kiváló indítását Adeniji emelte be a kapuba.

Nyíregyháza Spartacus – DVSC 1-2 (1-1)

Nyíregyháza: I. félidő: Nagy M. – Matyi, Talabér, Végső, Csilus – Patvaros, Forgács – Szinanovics, Kártik, Gyurján – Hornyák M. II. félidő: Fadgyas – Magyar G., Szekszárdi, Pejovic, Bálint – Svedyuk, Papp M. – Boda, Ötvös B., Tóth Á. – Kovács N.

DVSC: I. félidő: Kosicky – Kusnyír, Kinyik, Szatmári, Ferenczi – Bódi, Csősz, Tőzsér (Haris, 33.), Varga K. – Szécsi, Trujics. II. félidő: Hrabina – Bényei, Pávkovics, Belényesi, Ferenczi – Bereczki, Haris, Baráth, Kundrák – Adeniji, Pintér.

Gól: 1-0 Hornyák (27.), 1-1 Varga K. (33.), 1-2 Adeniji (73.)

A teljes mérkőzés:

Nyíregyháza-DVSC felkészülési mérkőzés

 

 

Legfrissebb híreink