Visszavonulás: Lanzafame sokatmondó nyilatkozata

A koronavírus idején szeretne valamit visszaadni Magyarországnak a Honvéd olasz csatára.

Forrás: honvedfc.hu

A tuttomercatoweb.com készített interjút Davide Lanzafaméval. A Honvéd olasz támadója családjával együtt Budapesten van, miközben a rokonság nagy része Torinóban, a koronavírus-járvány olaszországi gócpontjától nem messze él. Ennek értelmében komolyan veszik a jelenlegi helyzetet.

ESCLUSIVA TMW - Lanzafame, star dell'Honved: "Farò di tutto per aiutare la mia Ungheria" - TUTTOmercatoWEB.com

 

"Az olasz emberek felelőtlenségét igyekezzük megelőzni és felülmúlni. Bár itt Magyarországon nincs kijárási korlátozás, önkéntes karanténban vagyunk, nem járunk sehova, bespájzoltunk ételből. Ezzel is szeretnék visszaadni valamit az országnak, ahol olyan sok szeretet ért és ér. Ha súlyosabbá válik a helyzet, akkor is számíthatnak a segítségemre. Mindenki kötelessége, hogy otthon maradjon és ne kockáztasson" - mondta.

Lanzafame a 33. életévét töltötte be februárban, így érthető, ha lassan a visszavonulás gondolata is felmerül. "Ismét fiatalnak érzem magam a Honvédnál, sok gólt szerzek, gondtalanul tudom élvezni a játékot.

Két év van még a szerződésemből, és amikor visszatértem ide, azt mondtam, itt akarom befejezni a karrierem. Ezt továbbra is így gondolom" - árulta el sokatmondóan.

 

Lanzafame 11 góljával vezeti az NB I góllövőlistáját, miközben a kispestiek a 6. helyen állnak a tabellán.

Sport365.hu - Nézze meg, a 10 legjobb "Maradj Otthon kihívást" !

 

Legfrissebb híreink