Visszatért Marco Rossi

Már tesztet is végeztek rajta.

Forrás: mlsz.hu

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya hazájából, egészen pontosan Pozzuoli városából, autóval utazott Budapestre a közelgő NB I-es rajt miatt.

Az 55 éves olasz tréner biztonságban megérkezett és egyből karanténba vonult. "Vasárnap este indultam, hétfő délelőtt pedig már a magyar fővárosba is értem. Szerencsére minden rendben volt az úton, semmilyen fennakadás nem történt. Rögtön alávetettem magam a koronavírustesztnek, nagyon bízom benne, hogy negatív lesz az eredmény. Természetesen az előírásokat szigorúan betartva, most karanténba vonulok ugyanúgy, ahogy azt tettem hazautazásom előtt Budapesten, majd odahaza is" - árulta el a Blikknek a szakember, aki, miután 1500 kilométert vezetett, azonnal az orvosok rendelkezésére állt. Felesége, Mariella gondoskodott arról, hogy jól teljenek a napok, hisz annyi hazai finomsággal látta el őt, hogy akár negyven napra is elegendő lenne.

"Ebben az időszakban is sokat tudok dolgozni. Bulgária, Izland és Románia mérkőzései mellett az orosz, a szerb és a török válogatott több találkozóját is megnéztem már, hogy minél alaposabban elemezzem a játékukat és a futballistáikat.

 

Emellett rengeteg videó és írás kerül fel az internetre nap mint nap, amelyeket elismert edzők publikálnak, így önmagam képzésére is van lehetőségem. Ha valami újat sikerül ellesnem, megtanulnom, az a válogatott hasznára is lehet" - mondta Rossi.

Legfrissebb híreink