Visszatért Kispestre, de nem biztos, hogy marad

A 4. tehetség, aki újra a Honvéddal edz.

Forrás:

„A múlt héten már beszámoltunk róla, hogy az előző szezont kölcsönben töltő játékosaink közül Hegedűs Márk (Dorog), Kovács Nikolasz (Balmazújváros) és Lukács Dániel (Újpest) is a Honvéddal kezdte meg a felkészülést a 2019–2020-as szezonra, a héten pedig újabb játékos csatlakozott a csapathoz.
 
Herjeczki Kristóf az előző idényben az NB II-ben bronzérmes Gyirmóttal labdarúgójaként szerepelt, a szezon 38 bajnokijából 37 mérkőzésen lépett pályára, átlagban több mint 81 percet volt pályán. Öt gól és három gólpassz fűződik a nevéhez, játékával pedig egyértelműen meghatározó tagja volt az együttesnek” – jelentette a Honvéd.
 
Az nb1.hu úgy tudja, a közlemény címrendszerében jelzett „Klubunkkal kezdte meg a felkészülést a középpályás” kitételnek fontos szerepe van, mert még egyáltalán nem biztos, hogy a tehetség Kispesten marad. Az új vezetőedző, Giuseppe Sannino mindenképpen szeretné felmérni a tudását, hogy milyen szinten lehet a gárda hasznára és csak utána dől el véglegesen a sorsa. Herjeczki iránt, mivel kiváló éve volt, az élvonalból, illetve a másodosztályból is van érdeklődés.

Legfrissebb híreink