Visszatért a világbajnok- és Eb-győztes a Fradi csütörtöki ellenfeléhez

Képgaléria a mai edzésről.

Forrás:

Csütörtökön 21 órakor kezdi meg a szereplését a magyar bajnok Ferencváros az Európa-liga csoportkörében, mégpedig az Espanyol vendégeként. A barcelonai, de nem katalán klub kötelékébe visszatért a klub saját nevelésű játékosa, Joan Capdevila, akinek intézményi kapcsolatokért felelős pozíciója lesz.

 

 

Capdevila tagja volt a 2010-ben világbajnok, 2008-ban Európa-bajnok spanyol válogatottnak. Játékosként az Espanyol mellett szerepelt az Atlético Madridban, a Deportivóban, a Villarrealban és a Benficában is, de erősítette az indiai NorthEast United és a belga Lierse SK csapatait is. Aktív pályafutását az andorrai Santa Coloma tagjaként fejezte be. 2002-ben a Depor tagjaként Spanyol Kupát, ugyanabban az évben és 2000-ben Spanyol Szuperkupát is nyert.

 

A gárda egyébként gőzerővel, de bizakodva és jó hangulatban készül a csütörtöki meccsre, ami annak köszönhető, hogy az Eibar vendégeként megszerezte az első győzelmét a hétvégén a spanyol bajnokságban, aminek köszönhetően előrelépett a már nem kieső, 17. helyre.

Legfrissebb híreink