Visszatérne a pályára az agydaganat miatt műtött magyar focista

Magyarország - Az is megvan, hogy mikortól.

Forrás: Blikk

Megműtötték a 21 éves focistát, Markovics Dávidot, akinél néhány hete agydaganatot diagnosztizáltak Ha minden jól alakul, a fiú már februárban visszatérne a pályára - írta a Blikk.

Mint arról a Blikk is beszámolt: a korábban Nyíregyháza játékosaként az élvonalban és a Ligakupában is pályára lépett támadónál agydaganatot diagnosztizáltak az orvosok alig három héttel ezelőtt, miután egy meccsen fejelés után érezte, hogy zsibbad a lába.

A fiatal fiú a Tényeknek nyilatkozott agyműtétje után, jelenleg kötéssel a fején lábadozik otthon. "Mondta az orvos, hogy nagyon jól bírtam a műtétet, hogy csúnya daganat volt, de ki tudták venni, és 80%-ig biztos benne, hogy jóindulatú" - mesélte Dávid.

Az orvosok egyelőre még nem tudják, hogy valóban jóindulatú daganat keserítette-e meg Dávid életét, de a szakemberek szerint a későbbiekben még visszatérhet a pályára. "Nem akarok elsietni semmit, az a legfontosabb, hogy egészséges legyek, de örömmel hallom, hogy visszatérhetek a pályára" - mondta a reményekkel teli fiú.

Rubik-kockával tették próbára az Atlético válogatott védőjét - videó - NB1.hu

Rubik-kockával tették próbára az Atlético válogatott védőjét

Legfrissebb híreink