Visszatér Kispestre Marco Rossi kedvence

Tanult a Honvéd a Vadócz-esetből!

Forrás:

„Magyar bajnokként távozott a Budapest Honvédtól 2017 nyarán Hidi Patrik, aki a spanyol Real Oviedo együtteséhez szerződött. A kiváló középpályás 14 mérkőzést játszott a második ligás együttesben, egy gólpasszt adott, majd augusztus 15-én bontott szerződést az Oviedóval. Hidi Patrik az elmúlt hetekben a Bozsik Stadionban készül, most pedig örömmel számolunk be róla, hogy klubunk megegyezett a játékossal, így Hidi Patrik június 30-ig a Honvédot erősíti. (Amennyiben pedig télen olyan ajánlat érkezik, amely számára megfelelő, akkor klubunk nem gördít akadályt Patrik távozása elé.)” – jelentette be a Honvéd.
 
A közlemény zárójeles megjegyzéséhez annyit, tanult a Honvéd a Vadócz-esetből, amikor szintén ilyen megállapodást kötöttek a középpályással, annyi különbséggel, hogy ő még nyáron távozhatott. Arról, hogy ez a megállapodás ezt az elemet is tartalmazza, az nb1.hu számolt be hetekkel Vadócz távozása előtt.
 
Hidiről egyébként Marco Rossi szövetségi kapitány az nyilatkozta, hogy a kedvenc játékosa volt Kispesten. Hidi volt az aranyérmes Honvéd legfontosabb láncszeme.
 

Legfrissebb híreink