Visszatér Feczkó Tamás a kispadra - ELŐZETES

A szezon meglepetéscsapata akár az élen is telelhet.

Forrás: DVTK

Az utolsó előtti idei fordulóban egy hamisítatlan megyei rangadóra is sor kerül, Mezőkövesdre látogat a DVTK.

A szezon meglepetéscsapata a Mezőkövesd még mindig nagyon közel van a tűzhöz. Az utolsó előtti forduló előtt egy pont a lemaradásuk a Fehérvárral szemben, valamint 4 az egy meccsel kevesebbet játszó Ferencváros ellen. Egy idei jó hajrával akár egy jobb pozíciót is meg tudnak majd csípni, akár helyet vagy helyeket is léphetnek előre.

Pekár László, aki számára még hiányzik a gól a szezonban, ezt várja az utolsó két fordulótól:

,,Azt, hogy ebből a két meccsből hat ponttal tudjuk zárni az évet. Egyelőre azonban most mégis inkább csak a szombati találkozóról beszélnék, a jövő heti ellenféllel elég lesz a Diósgyőr után foglalkozni. Egyébként sem foglalkozunk azzal, hogy ki hogyan áll a tabellán, arra fókuszálunk, hogy a mi játékunk rendben legyen, aztán majd jön az eredmény is. Magammal szemben mi mást is mondhatnék, minthogy nagyon várom már az első gólomat a szezonban. Nem nagyon vagyok hozzászokva, hogy ilyen sokáig nem tudok a kapuba találni. Azt nem mondom, hogy rá lennék stresszelve a gólszerzésre, csak egyszerűen korábban még nem igen telt el ilyen sok idő anélkül, hogy nem tudok eredményes lenni. Ezen kívül nem panaszkodhatom, folyamatosan a pályán vagyok, szerencsére a csapatnak is jól megy, csatár fejjel gondolkozva azonban mégiscsak jó lenne, hogyha még idén megtörne a jég."

Újra ott lesz a diósgyőri kispadon Feczkó Tamás, akinek lejárt az eltiltása. A vezetőedző mellett visszatérhet Mirko Ivanovski is, aki nagy nyereség lehet a tréner szerint. A DVTK idén még idén is veszélyben lehet, 5 pont az előnyük a kieső helyen álló ZTE-vel szemben. Feczkó azonban ,,hazai pályát" vár Mezőkövesden, nagyon számít a szurkolókra.

A visszatérő edző így nyilatkozott a meccs előtt:

,,Egy megyei rangadót mindig felfokozott hangulat kísér, egy ilyen találkozónak mind a két csapatnak megvan a pikantériája. Dicséret illeti a Mezőkövesd stábját, és a játékosokat, hogy a bajnokság feléhez közeledve is harcban állnak a dobogóért, ezt most már nyugodtan ki lehet jelenteni. Ez is mutatja, hogy ha kitartunk a kijelölt irány mellett, akkor annak meglesz az eredménye, márpedig Kuttor Attila már harmadik éve irányítja egyre eredményesebben a csapatot. A legutóbbi idegenbeli bajnokinkon egy tizenhárom éves negatív szériát zártunk le az Újpest ellen, Mezőkövesden pedig 2014 után szeretnénk ismét nyerni. Ennél is fontosabb, hogy tovább zárkózzunk a középmezőnyhöz, amihez pontokat kell szereznünk."

Legfrissebb híreink