Visszatér a visszavonult Kenesei Krisztián

Tartja magát ahhoz, amit a búcsúkor mondott.

Forrás:

Április 8-án, az nb1.hu-nak adott nyilatkozatában jelentette be Kenesei Krisztián, hogy befejezi az aktív pályafutását. Akkor az NB III-as Komárom játékosa volt, honlapunknak részletesen elmesélte, miért döntött akkor úgy.

Viszont az interjúban a következőket is mondta a 29-szeres válogatott, volt NB I-es gólkirály:

„Lehet, hogy nem állok le teljesen. Ha valaki hív, hogy gyere le egy edzésre, meccsre, megyek. De ez nyilván már csak megyei szinten lehetséges, vagy ha kimegyek Ausztriába, alacsonyabb osztályba. A határt, a vonalat viszont meg kellett húzni. Tavaly még rúgtam 17 gólt, még most is kezdő voltam, de már a csapatnak és nekem sem ment úgy a játék. Ez az igazság.”

És a mostani igazság az, hogy Keneseivel az történt, amit mondott, mert újra fog focizni (a beszélgetés során mondtuk is neki, nehezen képzeljük el, hogy ő nem fog játszani), méghozzá a Pest megyei bajnokság II. osztályában szereplő Ráckeve csapatában – legalábbis erről adott hírt a  fociakobon.cafeblog.hu.

Mindezek tükrében is érdemes elolvasni, miket mondott áprilisban a támadó:

A visszavonult Kenesei és az Atlético Madrid - INTERJÚ - NB1.hu

Forrás: Egyéniség! És nemcsak az volt, hanem még most is az, és ahogy ismerem, mindig is az lesz. Egy környéken nőttem fel vele, így azóta figyelem a pályafutását, hogy még nem volt 16 éves, amikor bemutatkozott az MTK-ban. Nem most volt, de most úgy tűnik, véget ér Kenesei Krisztián pályafutása.

Legfrissebb híreink