Visszatér a Fradi B-közép?

Megszólalt a szurkolótábor vezetője.

Forrás: fradi.hu

Mint ismert, visszatérhetnek a lelátókra a szurkolók, ám a Fradinál ez okoz némi fejtörést, hiszen rengetegen vannak a fanatikusok. Erről Hamberger Ádám a Ferencváros szurkolótáborának a vezetője nyilatkozott a 9.Tv-nek:

 

,,A Ferencváros táborának a nagyon nagy erőssége az egysége. Éppen ezért, a jelenlegi helyzetben folynak a tárgyalások, hogy milyen megoldások tudnak születni, hogy minél több szurkolótársunk, a csoporttagokkal együtt, illetve a sima táborlakókkal és minden Fradistával együtt be tudjanak jönni a mérkőzésekre. Nincs még végleges álláspontunk, de azt elmondhatom, hogy mi úgy nem fogunk bejárni a mérkőzésekre, amíg nem lesz biztosítva az egész Fradi-család számára a bejutás lehetősége."

 

Elmondta tovább, hogy megértik a járvány miatti intézkedéseket, de reménykednek a további enyhítésekben, hogy mindenki be tudjon jutni a stadionba. Hozzátette, hogy a rendelet még eléggé friss, jelenleg is zajlanak az egyeztetések, mert jelen állás szerint több szurkolói csoporttag van, mint amennyien bemehetnének a kapu mögé. Nagyon nehéz lesz ezt a döntést meghozni, mert mindenki szeretne már meccsre menni, de az egységet is meg kell őrizni.

Legfrissebb híreink