Vírus Szombathelyen is

Több ok miatt lesz több hiányzója a Halinak.

Forrás: haladas.hu

Mint arról beszámoltunk, az MTK-n vírus söpör végig, ezért kérvényezte az MLSZ-től a Haladás elleni mérkőzésének elhalasztását. Ezt a szövetség viszont elutasította, így a hadra fogható játékosokkal Szombathelyre utaznak. A mérkőzés különösen fontos a Haladásnak, főleg a három pont megszerzése, hiszen az elmúlt hetekben tanúsított feltámadásuk reményt adott a csapatnak a bentmaradásra, igaz, így is még 6 pont a hátrányuk a veszélyzóna felett lebegő Kisvárdával szemben.
 
Horváth Ferenc legénységének így csak egy célja lehet a meccsen, a három pont megszerzése, ebben viszont őket is hátráltatja több tényező is, köztük egy vírusos megbetegedés is.
 
– Az MTK-ból nem egyszerű felkészülni, hiszen két hadrendet is alkalmaznak, Lucsánszky Tamás érkezésével átálltak a háromvédős rendszerre – idézik a  Haladás vezetőedzőjét. – A csapat játékát Bognár István és Kanta József személyében két kreatív, technikás futballista szabja meg. Az előzmények tükrében azonban nem tudjuk, kik alkotják az MTK keretét, kik érkeznek Szombathelyre. De nekünk teljesen mindegy, melyik csapat az ellenfelünk, milyen összeállításban lép pályára, rajtunk csak a győzelmek segíthetnek. Egyelőre semmit sem értünk el, továbbra is utolsók vagyunk a tabellán, folyamatosan eredménykényszerben, nyomás alatt állunk, így lesz ez most is. De játékosaim profi futballisták, tudják ezt kezelni. Nincs mese, nyernünk kell. Bosnjak, Saláta, Gyurján sérült, Priskin öt sárga lapja miatt hiányzik, Tamás pedig vírusos hasmenéssel bajlódik.
 
A Haladás bizakodva vághat neki a fordulónak, hiszen nem, hogy csak ellenfelüket tizedelte meg a vírus, de a másik kieső helyen álló DVTK a közvetlen rivális Kisvárdával csap össze, majd az előttük álló két csapat, a Paks és a Puskás Akadémia is egymástól lophat pontot.
 

Legfrissebb híreink