Vilniusban a Honvéd: íme, a kispestiek játékoskerete

Eggyel több focistát vittek magukkal.

Forrás:

A klub utánpótlásközpontjában elfogyasztott közös reggelivel indult a szerdai nap a Budapest Honvéd számára. Innen buszozott a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, majd bő másfél órás utazást követően, helyi idő szerint fél egykor landolt a csapatot szállító különgép - jelentette a klub.

Budapesten már több Honvéd-szurkolóval is találkozhattak – ők kijevi átszállással érkeznek Vilniusba –, miközben a klub által szervezett szurkolói busz is elindult, így biztatásban nem lesz hiány, s remélik, hogy a meccs végén továbbjutást ünnepelhet a csapat és a tábor.

 

Giuseppe Sannino vezetőedző úgy döntött, hogy 19 játékossal utazik a Zalgiris Vilnius elleni Európa-liga-selejtező visszavágójára, közülük 18 futballistát nevezhet majd a csütörtök esti mérkőzésre. Sérülés miatt hiányzik a csapatból Änis Ben-Hatira, Heffler Tibor, Horváth András, Kovács Nikolasz, Mohamed Mezghrani, Nagy Gergő és Szendrei Norbert, míg Egerszegi Tamás csak a második selejtezőkörben léphet majd pályára.

 

Jó hír viszont, hogy a keret tagja az ukrán Vladyslav Kulach (ahogyan a kameruni-kanadai Macdonald Niba is), aki szombaton az NB III-as csapatban lépett pályára először, s amennyiben Sannino mester úgy határoz, csütörtökön is segítheti a csapatot a (remélt) továbbjutás elérésében.

Az első meccset 3-1-re nyerték meg a kispestiek.

 


A BUDAPEST HONVÉD VILNIUSI KERETE
Kapusok:
Berla Attila, Lefkovits Robi
Védők: Batik Bence, Kálnoki-Kis Dávid, Djordje Kamber, Ivan Lovric, Macdonald Niba
Középpályások:  Banó-Szabó Bence, Gazdag Dániel, Hegedűs Márk, Kesztyűs Barna, Tonci Kukoc, Eke Uzoma
Támadók: Cipf Dominik, Vladyslav Kulach, Lukács Dániel, Májer Milán, Amadou Moutari, David N’Gog

Legfrissebb híreink