Villant a piros lap is a Honvéd edzőmeccsén

NB II-es csapattal találkoztak a kispestiek.

Forrás: Honvéd/Facebook

Az NB I tavaszi rajtjára készülő Honvéd szombaton az Ajkával játszott edzőmeccset. A találkozó 1-1-es döntetlennel végződött, a kispestiek gólját Kovács Nikolasz szerezte, míg az ajkaiknál Szarka Ákos értékesített egy tizenegyest.

Érdekesség, hogy Bardeát a játékvezető az 58. percben kiállította.

Íme a gólok és a kiállítás története a Honvéd élő közvetítése alapján:

58. perc: Bardea szabálytalankodott a gólhelyzetben kilépő Dragónerrel szemben, Zimmermann játékvezető pedig büntetőt ítélt és kiállította a védőt.

60. perc: A tizenegyest Szarka Ákos végezte el, s bár Szappanos érezte az irányt, a labda a jobb alsó sarokban kötött ki. 0-1!

63. perc: Nagy Dominik emelte a labdát a védők között kilépő Kerezsi elé, aki levitte azt az alapvonalig, visszagurított, Kovács Nikolasz pedig nyolc méterről a kapu közepébe lőtt. 1-1!


FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
BUDAPEST HONVÉD FC–FC AJKA 1–1 (0–0)
Honvéd-MFA Utánpótlásközpont, zárt kapuk mögött. V:
Zimmermann Márió (Perák A., Molnár I.)
Gólszerzők: Kovács N. (63.), ill. Szarka (60. – tizenegyesből)
Kiállítva: Bardea (58.)
Honvéd: Szappanos – Kovács N., Bardea, Baráth, Tamás K. – Nono (Irimiás, a szünetben), Petrusenko (Nagy G., 71.), Feledy (Benczenleitner, 71.) – Machach (Németh B.. 82.), Kerezsi (Lukic, 71.), Nagy D. (Banó-Szabó, 64.). Vezetőedző: Horváth Ferenc.
Ajka: Horváth D. – Szűcs K. (Sejben, a szünetben), Heffler T., Görgényi, Présinger, Tajthy (Dragóner, a szünetben), Tóth G., Murka, Berzsenyi (Szarka, a szünetben), Kenderes, Gaál. Vezetőedző: Kis Károly.

Legfrissebb híreink