Világmárka Kispesten, bombagóllal hangolnak a Fradi ellen – videó

Stratégiai megállapodást kötöttek.

Forrás:

„Na végre, remélem jön még több szponzor.” - írta az egyik Honvéd-szurkoló hozzászólásban a klub Facebook-oldalán. Méghozzá ahhoz a poszthoz, mely azt hivatott jelezni a közösségi médiában, hogy világmárka csatlakozott a klubhoz. 

ÍME, A KISPESTIEK KÖZLEMÉNYE:

„Világmárka csatlakozott a Budapest Honvéd támogatói köréhez

Stratégiai együttműködést kötött a Budapest Honvéd FC és a Volkswagen Magyarország. A megállapodás keretében a Volkswagen autókat biztosít klubunk részére, míg a német autógyár reklámlehetőséget kap a Budapest Honvéd FC médiafelületein és szerepel majd az NB I-es csapat mezein is.

Az 1937-ben alapított, wolfsburgi székhelyű Volkswagen kiváló minőséget képvisel, egyike a világ legnagyobb autógyártó cégeinek. Bízunk benne, hogy a megállapodással egy hosszútávú, mindkét fél megelégedésére szolgáló együttműködés kezdődött el.”

A cikk elején idézett hozzászólás egyébként pontosan jelzi, hogy mi volt az egyik olyan dolog, mely a Kispest-fanatikusokat az egyik legjobban foglalkoztatta a csapat szereplése és a Bozsik József Stadion sorsa mellett az elmúlt években.

A Honvád rangadót játszik vasárnap a Hidegkutiban, a magyar bajnok Ferencvárost fogadja 16 órától. A kispestiek a 10., míg a zöld-fehérek a 3. helyet foglalják el a tabellán.

Ám a helyezések, ennél a párosításnál, mindig felesleges adathalmazok.

Legfrissebb híreink