Világklasszistól kapott hatalmas lehetőséget az Újpest tehetsége

Megszólalt az ifjú titán.

Forrás:

Bedő Roland, az Újpest akadémiájának U16-os játékosa hatalmas lehetőséget kapott, az AS Monaconál bizonyíthatja tudását. Ha ez a próba önmagában nem lenne elég, igazi világsztárnak köszönheti az ifjú titán, hogy ott lehet. A korábbi Chelsea és Arsenal védő, William Gallas ajánlotta.

A játékosok is tisztában voltak vele, hogy magyar játékos érkezik ezen a héten hozzájuk. Roland a lehetőséget William Gallastól kapta, most rajta múlik, hogy bebizonyítsa, helye van hosszú távon a profi futballban. Bármerre mentünk Williammel, láttam, hogy mekkora tisztelet van a régi világsztárok iránt, két percenként fotózkodtak vele - osztotta meg a játékost elkísérő vezetőedző, Györök Tamás az akadémia Facebook oldalán.

Kívülről és belülről is azt tapasztaltam, hogy gyorsabban gondolkodnak és ezáltal gyorsabban is játszanak. Mindenki nagyon komolyan veszi az edzés minden periódusát. Nagyon befogadóak és úgy viselkedtek velem, mintha már régóta itt játszanék. Ha nem értem a feladatot, rögtön jönnek és megmutatják, mit kell csinálnom - idézik a fiatal labdarúgót.

Legfrissebb híreink