Világhírű orvos műtötte a Fradi középpályását

Finnország - Nyáron érkezett, de még alig játszott a csapatban.

Forrás: Sasi Fotó

Az OTP Bank Ligában szereplő Ferencváros sérülésekkel bajlódó nyári igazolása, Bőle Lukács sikeres combközelítő műtéten esett át Finnországban, írja az M4 Sport.

A 27 esztendős középpályást 2017 nyarán a Midtjylland elleni EL-selejtező visszavágóján kellett lecserélni sérülés miatt. Hosszú kihagyás várt rá, majd november 4-én ismét pályára léphetett egy Debrecen felett aratott győzelem alkalmával, egy héttel később pedig lehetőséget kapott a Haladás ellen is, azonban ismét lesérült.

A Ferencváros a klub Facebook-oldalán tudatta a szurkolókkal, hogy Bőle Lukács december 8-án, pénteken sikeres combközelítő izomműtéten esett át Finnországban.

A labdarúgót Sakari Orava és dr. Lasse Lempainen műtötte a Fradi csapatorvosának, dr. Reha Gábornak a segítségével. Sakari Orava világhírű professzor, már dolgozott együtt a Barcelona, a Real Madrid, a Chelsea és a Juventus játékosaival, de ő műtötte Pep Guardiolát és David Beckhamet is, továbbá a 97-szeres magyar válogatott Gera Zoltán gyógyulásában is segített.

 

 

Újra a régi címere lesz az Újpestnek? - NB1.hu

Újra a régi címere lesz az Újpestnek?

Legfrissebb híreink