Vignjevics kívánt az FTC-nek és az edzőjének

Ilyet nem nagyon szokott Újpest-edző.

Forrás:

Ádáz és örök a rivalizálás az Újpest és az FTC között. 
 
Az átjárás és a barátkozás a legtöbb esetben lehetetlen a szurkolók között (azért vannak kivételek, de a másik klubot senki nem csipázza, és akkor még finoman fogalmaztunk), ám a sportolók és a vezetők köreiben azért nyugodtabb a légkör. Ezt a régi nagyok is többször elmesélték már, mert ameddig a pályán mindent megtettek a klubjaik sikereiért, a magánéletben azért már nem olyan nagy a hírig közöttük.
 
A szombati Derbi utáni sajtótájékoztatót – és ez a lila-fehérek élő Facebook-videójában is látható volt – az utóbbi tétel szellemiségében zárta Nebojsa Vignjevics, a hazaiak szakvezetője. 
 

Előbb a saját szurkolói és a játékosai teljesítményét méltatta a szerb szakvezető, de az lehet, hogy azért kiveri a biztosítékot a lilák fanatikusainak a köreiben, hogy azt is  mondta, hogy az FTC-nek és a vezetőedzőjének is a legjobbakat kívánja a bajnokság további részében.
 
Mint elsőként jeleztük csütörtökön, Vignjevics szerződése lejár a nyáron, de mint azt Berta Csaba ügyvezető az nb1.hu-nak elmondta, a tavaszi feladatokra való koncentrálás miatt még nem egyeztettek a trénerrel a folytatásról.
 
Nyilván más lenne a helyzet, ha már eldőlt volna, hogy kijut-e az Újpest a nemzetközi porondra...
 

Legfrissebb híreink