Vignjevic több szerepet szán az eddig mellőzötteknek

Budapest – Áprilisban nyolc meccs vár a lilákra.

Forrás:

Nebojsa Vignjevic három nap szünetet adott a Honvéd elleni bajnoki után az Újpest játékosainak, ő pedig Szerbiában töltődött fel a rájuk váró sűrű időszak előtt – számolt be róla az ujpestfc.hu.

 

Mint azt a mester elmondta, jelenleg kevés játékosra számíthat, mivel többen is különböző korosztályos vagy felnőtt válogatotthoz kapcsolódó kötelezettségeknek tettek eleget. Ez némi problémát okozott a tréningek szempontjából, de természetesen azoknak szeretne játékidőt adni a Dunaújváros elleni edzőmeccsen, akik korábban nem sokszor léptek pályára.

 

A bajnoki szünet után sűrű program következik, hiszen április közepéig heti két összecsapás vár a lila-fehérekre.

 

Nalepa már a kupameccsre koncentrál - NB1.hu

Nalepa már a kupameccsre koncentrál

 

“Pont emiatt kicsit több pihenőidőt adtam a fiúknak, mint általában. Szerintem az áprilisban ránk váró 8 találkozóval fizikailag nem lesz gond, hiszen felkészítettük a társaságot egy ilyen terhelésre is. Probléma lehet, hogy ebben az időszakban nem dolgozhatunk annyit, videózni, elemezni lehet többet, illetve mindig fel kell frissíteni a fiúkat, hogy a következő kihívásra is készen álljanak. Háromnaponta lesz új mérkőzés, ezekre most kell készülünk, úgy gondolom, hogy nem lesz baj, és jól bírjuk majd a terhelést” – nyilatkozta Vignjevic.

 

Legfrissebb híreink