Vidi-ZTE: nem lett igaza Waltnernek

Egyedül Nikolics szomorkodhatott.

Forrás: molfehervarfc.hu

MOL Fehérvár FC-ZTE 3-0

Magabiztos, 3-0-ás győzelmet aratott a Vidi a ZTE ellen a 12. forduló zárómeccsén.

Úgy tűnik, hogy Waltner Róbertnek nem lett igaza, a csapata nem tanult a Kisvárda ellen elszenvedett kiütésből, amiről a meccs előtti nyilatkozatában beszélt. Az utolsó perces hatalmas helyzetet leszámítva a ZTE nem is nagyon jutott el komolyabb helyzetig.

A Fehérvár azonban parádézott, az élen Dárdai Palkóval. Remekül működtek a támadásaik, valamint a védelemmel se volt baj. Egyedül Nikolics lehet egy kicsit szomorú, ugyanis nagyon görcsösen próbált gólt szerezni, ám ez nem jött össze.

A Vidi így tapad az élbolyra, míg a ZTE-nek össze kellene szednie magát, ugyanis a két legutóbbi meccsén összesen 8 gólt kapott, de egyet sem rúgott.

A MÉRKŐZÉS FŐSZEREPLŐJE: DÁRDAI PALKÓ

Remekül játszott, gólt is szerzett, valamint gólpasszt is adott. Csapata egyik legjobbja volt, nagyon sokat tett a három pontért.

A MÉRKŐZÉS KULCSMOMENTUMA: A KAPUFÁK

A 90+2. percben a ZTE közel járt ahhoz, hogy megszerezze a szépítő gólt, de ezt a bal és a jobboldali kapufa is megakadályozta, így már két meccse tart a zalaegerszegi gólcsend.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

17. p.: Kenan Kodro 22 méterről, középről egy hatalmas gólt lőtt a kapu jobb oldalába, amibe Demjén csak beleérni tudott. 1-0!

37. p.: Makarenko passzát követően Dárdai továbbított Petrjaknak, aki az ötös bal sarka elől, nagyjából kilenc méterről a bal alsóba lőtt. 2-0!

54. p.: Nego jobb oldali beadását követően az ötös előtt a kapu közepébe lőtt Dárdai laposan. 3-0!

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A válogatott szünet után a Vidi a Fradi vendége lesz, míg a ZTE a Mezőkövesdet fogadja.

JEGYZŐKÖNY:

MOL Fehérvár FC - ZTE FC 3-0 (2-0)
MOL Aréna Sóstó, 2174 néző, v.: Bogár
Fehérvár: Kovács D. - Nego, Rus, Stopira, Heister - Szendrei N. (Nikolics, 71.), Makarenko - Bamgboye (Fiola, 61.), Dárdai P. (Jallow, 88.), Petrjak - Kodro (Zivzivadze, 88.)
ZTE: Demjén - Lesjak, Kálnoki-Kis (Bobál D., 65.), Szerafimov, Bedi - Szankovics, Halilovic (Gergényi, a szünetben) - Babati (Milovanovic, a szünetben), Spoljaric (Ubochioma, 75.), Skribek (Zimonyi, a szünetben) - Koszta M.
gólszerzők: Kodro (17.), Petrjak (37.), Dárdai P. (54.),
sárga lap: Bamgboye (33.), Szendrei (64.), Petrjak (90.), illetve Babati (22.), Ubochioma (78.)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink