Vidi: visszatérhet a ZTE-nek kölcsönadott

Kovács Zoltán is beszélt a szurkolóknak.

Forrás:

Szurkolói ankétot tartott tegnap a MOL Fehérvár FC, az eseményen Joan Carrillo vezetőedző és a bajnokság végén visszavonuló Juhász Roland csapatkapitány mellett ott volt Kovács Zoltán sportigazgató is.

Nem kell csodálkozni azon, hogy a Vidi fanatikusai elsősorban az átigazolásokkal kapcsolatos kérdéseket tettek fel Kovácsnak. Az összejövetelen ott volt a feol.hu is, a sportigazgató mondanivalójával kapcsolatos fejleményeket így foglalta össze a megyei (hon)lap tudósítása:

„Aztán következtek a kérdések, Kovács Zoltán elmondta, követik a nemzetközi piac történéseit, valamint figyelik a saját nevelésű labdarúgókat is. Akadnak, akik roppant tehetségesek, de talán még nem érettek arra, hogy azonnal kulcsemberré váljanak itt, ezért kölcsönadják őket és monitorozzák a teljesítményüket. Erre a legjobb példa Bolla Bendegúz, aki az őszszel kiválót nyújtott az újonc ZTE együttesében, a nyáron minden bizonnyal visszatér a koronázóvárosba.”

Mint ismeretes, a Vidihez a télen eddig a francia-marokkói Lyes Houri csatlakozott a román Viitorul Constanta gárdájától. 

Legfrissebb híreink