Vidi-Újpest: lezuhant egy újpesti ultra a lelátóról

Reagáltak a mentősök az újraélesztésr hírére.

Forrás:

A címvédő MOL Vidi 2-1-re legyőzte hazai pályán az Újpestet a tegnapi fordulóban, az ünneplést azonban egy szörnyű baleset rázta meg: az egyik szurkoló leesett a lelátóról - írta a Blikk.
 
Mint a Blikk megírta, a szombati MOL Vidi-Újpest meccsen  Zsótér találata után, a gólöröm hevében az egyik szurkoló lezuhant a lelátóról. A mentők azonnal a helyszínre igyekeztek s bár lehetett olyat hallani, hogy a férfit újra kellett éleszteni, de mint a mentősöktől kiderült erre szerencsére nem volt szükség. A férfit a székesfehérvári kórházba szállították. A meccs végén egy "Kitartás Zoli" feliratú molinót láttunk a meccsen, ami vélhetően a szerencsétlenül járt szurkolónak szólt.
 
"Szeretnénk jobbulást kívánni szurkolónknak, aki sajnos átesett a kerítésen és a mentőknek kellett elszállítani, reméljük, hogy minél előbb rendbe jön majd!" - reagált a mérkőzést követően az Újpest FC hivatalos honlapján a mérkőzést követő beszámolójában.

Lezuhant egy szurkoló a kerítésről - megszólaltak az újpesti ultrák - NB1.hu

Fontos felhívást tettek közzé. Mint jeleztük, a tegnapi, Vidi-Újpest (2-1) mérkőzésen lezuhant egy újpest ultra a kerítésről . Rémhírek is terjengtek arról, hogy a helyszínen újra kellett éleszteni. Ezt azonban a mentősök cáfolták. Az eset után az újpesti ultrák az alábbi közleményt tették közzé: „Kedves Szurkolótársaink!

Legfrissebb híreink