Vidi: téma lett az edzőváltás?

Megszólalt a legilletékesebb.

Forrás:

Nem repeszt valami fékezhetetlen tempóban a tavaszi szezonban az a MOL Fehérvár FC, mely gárdának a vezetőedzője, Márton Gábor, az ősz végén a klubhonlapnak adott interjújában azt mondta, csalódott lenne, ha karácsonykor nem a csapata vezetné a bajnokságot.

Nos, a téli pihenőre az FTC egy mérkőzéssel kevesebbet játszva 9 pontos előnnyel vonulhatott, mostanra viszont már 11 pont van a két csapat között, ugyanannyi meccset letudva eddig úgy, hogy az FTC a két idei hazai bajnokija közül (FTC-DVTK 0-1, FTC-Kisvárda 1-0) egyiket sem tudta megnyerni, egyedül az újonc Budafok otthonában tudott még csak diadalmaskodni 2021-ben.

Tehát az FTC sem varázsol, a Vidi meg pláne nem, annak ellenére, hogy Márton Gábor vezetőedző és Kovács Zoltán sportigazgató is arról beszélt a tavaszi rajt előtt, hogy jól sikerült a felkészülésük, céljuk az FTC megelőzése.

A Vidi amúgy jól kezdte a tavaszt, 5-0-ra nyert az Újpest otthonában, majd szerdán kikapott Kisvárdán 2-1-re, tegnap meg Fehérváron a Honvédtól, szintén 2-1-re.

A vezetőedzők hivatalos nyilatkozatait már jeleztük a meccs, a forduló, de lehet, hogy az év legviccesebb jelenetével együtt, ám a Nemzeti Sportban megjelent még néhány mondat Márton Gábortól, amik finoman fogalmazva is elgondolkodtatóak.

Lecsúszó nadrággal parádézott a Vidi játékosa - videó, reakciók - NB1.hu

 

A szakembertől ugyanis azt kérdezték, behozható-e a Ferencváros előnye.

Márton ezt válaszolta:

 

„Teljesen mindegy, hogy a Ferencváros mit csinál, nekünk akkor is nyernünk kell. Amíg matematika van, addig minden behozható, de az, hogy hogyan és kivel, majd kiderül.”

 

Márton tehát nem jelentette ki, hogy menesztik vagy magától elmegy, de arra utalt, hogy téma lehet az esetleges edzőváltás...

És ez már minimum fejlemény...

A Vidi kedden fogadja a Kövesdet, vasárnap este az FTC vendége lesz.

A keddi meccsig már nincs idő, a vasárnapi meg vízválasztó lehet, ha az lehet Mártonnak...
 

FRISSÍTÉS, 19.08:

Legfrissebb híreink