Vidi-Paks: Márton bravúrról beszélt, Osztermájer elismerte - REAKCIÓK

Látnak okot a bizakodásra a trénerek.

Forrás: molfehervarfc.hu

Mint ismert, nem bírt hazai pályán a Videoton a Pakssal, 1-1-es döntetlennel végződött a mérkőzés. A mérkőzés után Márton Gábor elégedetlen volt, de lát okot a bizakodásra, míg Osztermájer Gábor egyik szeme sírt, a másik nevetett.

 

 

Így nyilatkoztak a trénerek a meccs után:

Márton Gábor (Videoton): ,,Egy ilyen mérkőzés után kell egy kis idő, hogy az ember összeszedje a gondolatait. Ennyi helyzetből ennyit kihagyni nem kis bravúr. Az ellenfél szinte az egyetlen veszélyes támadásából szerzett gólt egy kapu előtti kavarodás után. Mindemellett azt is látni kell, hogy a játékosok egyre bátrabban alkalmazzák azt, amit kérek tőlük. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, ami bizakodásra ad okot, de sajnos csak arra adnak pontot, hogyha értékesítjük a lehetőségeinket."

Osztermájer Gábor (Paks): ,,Azt mindenképpen el kell ismernünk, hogy a Fehérvárnak több helyzete volt, azonban tíz perccel a vége előtt mi szereztünk vezetést. A hosszabbításban bekapott gól miatt így egyik szemünk örül, a másik sír, hisz’ közel álltunk a győzelemhez. Összességében azonban úgy gondolom, a Vidi otthonában egy ponttal elégedettek lehetünk, igazán értékes pedig akkor lesz, ha jövő hétvégén, hazai pályán megszerezzük első idei győzelmünket a Mezőkövesd ellen. Egy hete a kommunikációt hiányoltam, az mostanra sokat fejlődött, de még van hova. Ez alkalommal az utolsó passzoknál hibáztunk, amikből igazán jó lehetőségeket teremthettünk volna. Kicsit bátrabban kell üres területre tennünk, vagy vezetnünk a labdákat. Reális eredmény született.”

Legfrissebb híreink