Vidi-Paks: lehet eső, lehet hó

Jól ismeri egymást a két tréner.

Forrás: paksifc.hu

A szerdát és egyben a 24. fordulót a MOL Fehérvár FC és a Paks összecsapása zárja.

A Vidi két nagyon fontos győzelmen van túl, egyrész kiejtette a Fradit a csapat a Magyar Kupából, valamint megtörte a rossz sorozatát a bajnokságban is a ZTE elleni győzelemmel. Reális esélye a bajnoki címre már nincs a csapatnak, valamint a második hely is viszonylag távol van, így mindenképpen nyernie kel a Fehérvárnak. A mérkőzés előtt Szalai Tamás Bognár György mellett, a helyes útról nyilatkozott:

,,Csákváron három évet dolgoztam együtt Bognár Györggyel, így mondhatom, hogy ismerem a futballról alkotott véleményét. Ellenfelünk nagyon támadó felfogású csapat, rengeteg energiát mozgósítanak a ennek érdekében. Harcos, agresszív mentalitással tudjuk majd ezeket a támadásokat semlegesíteni. Bízom a srácokban és abban, hogy az elmúlt két mérkőzés bebizonyította, több van ebben a csapatban, mint az év eleji eredmények mutatták. Nem szabad lelépnünk arról az útról, amelyre rátaláltunk a múlt héten. A Vidinek mindenhol a győzelem reményében kell pályára lépni. Ezért is mondtam azt az öltözőben, hogy nekünk már minden mérkőzés olyan, mint egy döntő, teljesen mindegy, hogy hazai pályán, vagy idegenben játszunk. Ezt a hozzáállást szeretném látni szerda este is."

A Paks botlott az előző fordulóban, hiszen hazai pályán 3-1-re kikapott az Újpesttől. Amennyiben ezt sikerülne kijavítania a csapatnak, akkor tovább ostromolhatná a dobogót. Bognár György nyílt játékot vár és kifogásokat nem keres:

„Folyamatosan beszélünk a srácokkal a játékunkban felmerülő hibákról, így a múlt hétvégén adódókat is kielemeztük már. Persze, hogy ezt mennyire sikerült kiküszöbölnünk, arra választ majd csak a következő mérkőzés ad, tehát a szerdai, Fehérvár elleni összecsapásunk. Ami magát a találkozót illeti, úgy számítom, hogy mindkét kapu előtt adódik majd helyzet, és mindkét csapat nyílt játékot fog felvállalni. Lehet tehát eső, lehet hó, meglátjuk! Szeretnénk jó eredményt elérni, bízom a csapatban.”

A találkozó 20.00-kor kezdődik.

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink