Vidi: ódákat zengtek a kölcsönben lévő játékosról

Rossz hír is érkezett a futballistáról.

Forrás: molfehervarfc.hu

Lyes Houri jelenleg a román élvonalban edződő University of Craiova csapatát erősíti kölcsönben. A 25 éves francia futballistát a Vidi adta kölcsön a román klubnak. A Transfermarkt 1,4 millió euróra becsüli Houri értékét. A középpályás a mostani idényben 13 tétmeccsen kapott bizonyítási lehetőséget a Craiova csapatában, a fellépései során két gólt szerzett, emellett kiosztott 2 gólpasszt is.

A gsp.ro értesülése szerint Hourira a Craiova mestere egy ideig nem számíthat, hiszen a labdarúgó izomsérülés miatt kidőlt a sorból. A cikkből kiderül, hogy ilyen sérülése már korábban is volt Hourinak ebben az idényben. Houri az előrejelzések alapján kihagyja az FC Voluntari és az UTA elleni mérkőzéseket, sőt, valószínűleg a Gaz Metan ellen sem juthat szóhoz. 

Un titular de la CS U Craiova s-a accidentat din nou și mai stă două săptămâni

 

Eközben Mihai Rotaru ódákat zengett Houriról:

"Houri megszerzése nagyon fontos volt, hiszen kiváló képességekkel rendelkezik, emellett remek karakter. Mielőtt Magyarországra igazolt, már akkor szerződtetni szerettük volna. Most itt van velünk, és nagyon örülünk ennek" - mutatott rá a Craiova tulajdonosa.

Houri az NB I-ben 49 bajnokin lépett pályára, ezeken a meccseken öt találatig jutott.
 

Legfrissebb híreink