Vidi: NB I-es rutinnal rendelkező légiós érkezik?

1,5 millió eurót érő védő is képben lehet.

Forrás: mtkbudapest.hu

Khaly Thiam neve ismerősen csenghet az NB I szerelmeseinek. A szenegáli védekező középpályás korábban a Kaposvárban és az MTK-ban is megfordult. A HLSZ adatbankja szerint a futballista a magyar élvonalban 72 mérkőzésen jutott szóhoz, a fellépései során 7 gólt szerzett.

Nem lenne meglepetés, ha a 27 éves játékos hamarosan visszatérne hazánkba. Erről a török sportújságíró, Ertan Süzgün számolt be a Twitteren. Süzgün úgy tudja, hogy a Vidi érdeklődését keltette fel Thiam, akinek a játékjogát jelenleg a török élvonalban edződő Altay SK birtokolja.

Thiam értékét a Transfermarkt 1,1 millió euróra becsüli. A játékos a mostani szezonban 20 tétmeccsen lépett pályára a klubjában, a statisztikai lapján két gól és egy gólpassz szerepel. 

FRISSÍTÉS:

A lengyel weszlo.com szerint Przemyslaw Wisniewski is felkeltette a fehérváriak érdeklődését. A 23 éves futballista játékjogát a lengyel élvonalban érdekelt Górnik Zabrze birtokolja. A kontraktus egyébként a szezon végén fog lejárni. Wisniewski értékét a Transfermarkt 1,5 millió euróra becsüli.

Węgrzy chcą Przemysława Wiśniewskiego. Odejdzie z Górnika Zabrze już zimą?

 

Wisniewski nevével az nb1.hu olvasói már december 8-án találkozhattak portálunkon, ekkor megírtuk, hogy a bekk képben lehet a fehérváriaknál.
 

Legfrissebb híreink