Vidi: Márton nem érti - REAKCIÓ

Egyelőre nem néz ki jól a csapat.

Forrás: molfehervarfc.hu

Mint arról beszámoltunk, a MOL Fehérvár csapata kedden felkészülési mérkőzésen 2-2-es döntetlent játszott a szlovén másodosztályú Lendvával. 

Betalált a brazil sztárigazolás - a Vidi is ikszelt - NB1.hu

 

A lefújást követően a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Márton Gábor (MOL Fehérvár): "A vihar volt ma a legkisebb problémánk. A játékosok mentek előre, hajtottak, de nem igazán volt minőség a játékunkban. Az ellenfelünk az egész mérkőzésen kétszer jutott el a kapunk elé, azonban ezekből a helyzetekből rendre gólt szerzett. Azt kell, hogy mondjam, gyengén játszottunk, a koncentrációnk ma nem volt megfelelő. Hiányoztak a minőségi megoldások, hogy ez most a fáradtság számlájára írható, vagy egyelőre nem merünk úgy futballozni, ahogy tudunk, ezt még nem tudom megmondani. Hiába töltöttük szinte a teljes játékidőt az ellenfél térfelén, nem jöttek a megfelelő megoldások. A befejezések szempontjából egyelőre nem nézünk ki jól." 

Dejan Doncic (Lendva): "A mai volt az utolsó felkészülési mérkőzésünk a bajnokság megkezdése előtt. Véleményem szerint jó mérkőzést játszottunk, a játékosaim sok mindent megvalósítottak abból, amit kértem tőlük. Tisztában vagyunk a MOL Fehérvár FC erejével. Tisztában voltunk azzal is, hogyha területet adunk nekik, akkor képesek kihasználni a lehetőségeiket. A mérkőzés egésze kedvező képet mutat számomra a mentális felkészültségünk terén."

Legfrissebb híreink