Vidi-Loki: hatalmas bajban a debreceniek – GÓLOK TÖRTÉNETE

Juhász Roland példát mutatott.

Forrás: MOL Fehérvár FC

MOL FEHÉRVÁR FC - DVSC 1-0

A Ferencváros tegnap bajnok lett, a Kövesd és a Puskás Akadémia tisztes távolságban a Mol Fehérvár FC-től (a matyóföldiek a lefújás után léptek pályára Újpesten), míg a kieső helyen szerénykedő Loki az életéért játszott a Vidi otthonában is. A meccs magyar szinten nem volt rossz, ám az első félidőben gyakorlatilag csak egy ziccer volt, amikor Stopira 7 méterről mellé fejelt az utolsó pillanatokban. Fordulás után kissé intenzívebb lett a játék. Az 58. és a 61. perc között volt három ziccer (kettő a Vidinek, Juhász fejese után a lécen csattant a labda),

A meccs főszereplője: Juhász Roland
Joan Carrillo az Újpest elleni 2-2 után azt mondta, akinek nincs kedve játszani a Loki ellen, az jobb, ha elhagyja a klubot. Juhász akkor nem játszott, ma viszont kezdett, végig a pályán volt, a hozzáállása ismét példaértékű volt. Megérdemelte volna, hogy az 56. percben a bólintása után ne a lécen csattanjon a labda, hanem a kapuba kerüljön. 

A meccs kulcsmomentuma: Futács Márkó győztes gólja:
Lehetett volna Juhász, Adeniji vagy Stopira is beadás utáni gól szerzője (az 58. és a 61. perc között, mint már jeleztük), de a csereként beállt Futács volt az, aki eldöntötte végül a 3 pont sorsát.

A győztes gól története (ha egy gól van,  címen akkor sem változtatunk):
83. p.: Houri jobb oldali beadására Futács érkezett az ötösnél a védőjét megelőzve, a lövése után a védeni szándékozó Kosickyről a kapu bal oldalába pattant a labda.

A következő feladat:
A Vidire hatalmas rangadó vár, hiszen a Mezőkövesd vendége lesz szombaton, míg a Loki a hullámvölgybe került Diósgyőrt fogadja. 

Jegyzőkönyv:

OTP Bank Liga, 30. forduló: MOL Fehérvár FC - Debreceni VSC 1-0 (0-0) 
Mol Aréna Sóstó, 1812 néző, v.: Vad II.
gólszerző:
Futács (83.)
sárga lap: Varga K. (81.)
Fehérvár: Kovácsik - Fiola (Nikolov 61.), Juhász R., Stopira, Hangya (Vinícius, a szünetben) - Houri, Pátkai (Bamgboye 61.) - Nego, Hodzic (Futács 61.), Petrjak (Kovács I. 86.) - Nikolics
Debrecen: Kosicky - Kusnyír (Bódi, a szünetben), Pávkovics, Szatmári, Barna - Bényei, Csősz (Belényesi 89.) - Kundrák (Baráth 87.), Milunovic (Szécsi 74.), Varga K. - Trujic (Adeniji, a szünetben)

A tabella a linkre kattintva érhető el

MOL Fehérvár-DVSC: Kondás kifakadt, de... - reakciók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink