Vidi: Lang Ádám francia vagy angol csapatba igazolhat

Székesfehérvár – Illés Zoltán: „Napokon belül eldőlhet a játékos jövője."

Forrás: vidi.hu

A nyári Európa-bajnokságot követően Lang Ádám volt az egyik olyan magyar válogatott futballista, aki abban bízhatott, hogy a torna után sikerül az NB I-nél erősebb bajnokságba, külföldre szerződnie. A Videoton védőjének helyzetéről menedzsere, Illés Zoltán nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.

 

 „Irodánk évek óta együtt dolgozik Lang Ádámmal – mondta a Nemzeti Sportnak Illés Zoltán, a játékos ügyeit intéző iroda munkatársa. – Egész nyáron folyamatos az érdeklődés Ádám iránt. Nem titok, eddig a legkonkrétabb ajánlatot egy francia másodosztályú klubtól kapta a Videoton, ám az ajánlat távol állt a székesfehérváriak elképzeléseitől."

 

„Arra, hogy nyilvánosságra hozzam, mennyi a játékos kivásárlási ára, nem hatalmazott fel a klub– folytatta a játékosügynök. – Ha Lang Ádám és a Videoton számára egyaránt megfelelő ajánlat érkezik, a klub nem gördít akadályt a védő távozása elé. Napi kapcsolatban vagyok Kovács Zoltán sportigazgatóval, aki korrekt módon kezeli Ádám átigazolási ügyét. Szeretnénk közösen elkerülni, hogy az átigazolási szezon végére maradjon a váltás, ezért kijelenthetem, napokon belül eldőlhet a játékos jövője"

 

Illés Zoltántól megtudta a lap, nagy esély van arra, hogy Lang Ádám francia vagy angol csapatban folytassa pályafutását.

 

A 23 éves Langot 2018-ig köti a szerződése a Videotonhoz, a transfermarkt.de 800 ezer euróra becsüli az értékét. A védő az előző szezonban nem számított alapembernek Fehérváron, a jelenlegi idényben, az új vezetőedzőnél, Henning Bergnél viszont eddig mind a hat bajnokit végigjátszotta.

 

Lang már a második Eb-t megjárt magyar válogatott játékos, aki iránt a francia másodosztályból érkezett ajánlat, mint arról beszámoltunk, az MTK-s Bese Barnabást a Le Havre szerződtetné.  

Legfrissebb híreink