Vidi: korrekt kilátások

Az ukrán középpályás nyilatkozott.

Forrás:

Csak a negyedik helyről várja a Vidi a tavaszi folytatást, és bizony nem csak a klub szurkolói várták el Nikolics Nemanjáéktól, hogy sokkal közelebb lesznek majd a listavezető Ferencvároshoz, mind a pontok számában, mind a felvonultatott játékerőt képviselve.

A Fehérváriak egyik legjobbja az ősszel a 17-ből 16 NB I-es mérkőzésen pályára lépő Jevhen Makarenko volt, akit egy fél pillanatra nem cseréltek le.

„A Vidi ambícióit és a csapatunk játékerejét tekintve előkelőbb helyen kéne állnunk a tabellán. Túl sok pontot hullajtottunk el, de megvan a csapatban a potenciál ahhoz, hogy tavasszal előrelépjünk. Voltak remek győzelmeink is az ősszel, és az is fontos volt számunkra, hogy két győzelemmel zárjuk a félszezont, az elmúlt hetek alapján úgy látom, hogy jó úton jár a csapat. Én személy szerint élveztem a játékot az ősszel, megtaláltam a számításaimat Fehérváron és a családom is szeret itt lenni Magyarországon. Tavasszal sok téren fejlődnünk kell, játékban és eredményekben egyaránt, de úgy érzem, erre képes is lesz a csapat” - nyilatkozta az ukrán középpályás a klubhonlapnak.

Makarenkónak a Transfermakrt adatai szerint 2023 nyaráig van szerződése a Vidivel, a piaci értéke jelenleg 1.2 millió euró.

Legfrissebb híreink