Vidi-Köln: ez a kulcsa a Fehérvár csoportkörbe jutásának - reakciók

A szurkolóknak is üzent Michael Boris.

Forrás: molfehervar.hu

Szerdán a délelőtti edzést követően, megtartotta a Köln elleni playoff-visszavágó előtti sajtótájékoztatót a MOL Fehérvár FC együttese. 

ÍME, A FEHÉRVÁR BEJELENTÉSE:

“Szerda délelőtt 11-től tartotta a Michael Boris vezette szakmai stáb csapatunk utolsó edzését a csütörtök esti 1. FC Köln elleni EKL-visszavágó előtt, majd sajtótájékoztató következett.

Szerda délelőtt a MOL Aréna Sóstó edzőpályáján edzett csapatunk a csütörtökön 19:00-kor kezdődő 1. FC Köln elleni EKL-rájátszás visszavágója előtt. A tréning sajtónyilvános részében a bemelegítés mellett játékos feladatokkal hangoltak a keret tagjaira a csütörtöki meccsre, később pedig a taktika begyakorlásán volt a hangsúly.

Az edzést követően vezetőedzőnk, Michael Boris, valamint Marcel Heister válaszolt a stadionba érkező újságírók kérdéseire. Vezetőedzőnk azzal kezdte, hogy nagyon örül annak, hogy rengeteg jegy gazdára talált és bízik abban, hogy telt ház előtt fogadhatják az 1. FC Kölnt. Szeretné, ha a szurkolók időben megérkeznének a MOL Aréna Sóstóba és már a bemelegítéstől kezdve hangosan biztatnák a csapatot. A kölni győzelem után mindenki bizakodva várja a csütörtök esti visszavágót, de tisztában vannak azzal, hogy az 1. FC Köln nagyon szeretne bejutni a csoportkörbe - ahogyan a Vidi is.

Egy hete is nagyon offenzíven futballozott a német csapat, a visszavágón azonban még támadóbb szellemű Kölnre számít Michael Boris. Vezetőedzőnk azzal zárta az interjút, hogy a kölni győzelmet nagyon szerényen kezelte a csapat és az elmúlt napokban a regenerálódáson és az ellenfél elemzésén volt a fő hangsúly. Ahhoz, hogy csapatunknak esélye legyen kiharcolni a továbbjutást mindenképp gólt kell szerezni a visszavágón.

Német védőnk, Marcel Heister nagyon intenzív, agresszív Kölnre számít, kiemelte, hogy az ellenfél vezetőedzője, Steffen Baumgart tele van szenvedéllyel és ezt a szenvedélyt próbálja átadni a csapatának is. Nekünk azonban a saját játékunkra kell összpontosítanunk, folytatta Hesiter, majd hozzátette, hogy az egész hetet arra szánták, hogy kielemezzék a Köln idegenbeli játékát és felkészüljenek arra. Mondandóját azzal zárta, hogy mindig is ilyen mérkőzésekre vágynak a játékosok, ahol megmutathatják magukat és a klubot valamint az egész magyar labdarúgást képviselhetik Európában.”


 

EURÓPA-KONFERENCIALIGA
4. FORDULÓ (PLAYOFF), VISSZAVÁGÓ

Csütörtök, 19.00: Fehérvár FC–1. FC Köln (német) (Tv: M4 Sport)
Az első mérkőzésen: 2–1 

Legfrissebb híreink