Vidi: két távozó és több visszatérő

Az Újpestnek kölcsönadott játékosról is van friss hír.

Forrás: molfehervarfc.hu

A MOL Fehérvár bejelentése:

"Távozik a Viditől Peter Zulj és Lamin Jallow, miután klubunk nem léptette életbe a szerződésükben szereplő vételi opciót. Lamin Jallow 8 tétmérkőzésen 2 gólt szerzett Vidi-mezben, Peter Zulj 14 találkozón 3-szor volt eredményes. Mindkettőjüknek köszönjük a klubért végzett munkájukat, további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!

Lyes Houri ugyanakkor visszatér Fehérvárra, miután az Universitatea Craiova jelezte, hogy nem élnek a vételi opciójukkal. Francia középpályásunk ősszel meghatározó tagja volt a román élvonalbeli együttesnek, de a tavaszi idényt térdsérülés miatt kihagyni kényszerült. Klubunk további kölcsönadott játékosai (Gundel-Takács Bence, Emil Rockov, Zeke Márió, Halmai Ádám, Csoboth Kevin, Budu Zivzivadze (ő az Újpestben termelte a gólokat a tavaszi idényben - a szerk.), Szabó Levente, Zsóri Dániel, illetve kooperációs partnerünknél, a Budaörsnél szereplő Kojnok Zsolt és Horváth Barnabás) a tervek szerint szintén Fehérváron kezdik meg a felkészülést."

A MOL Fehérvár a negyedik helyen végzett az NB I-ben a 2021/2022-es idényben. Mivel a Fradi a kupadöntőben legyőzte a Paksot, a fehérváriak szerepelhetnek a Konferencia-ligában. 

Legfrissebb híreink