Így beszélt Nikolic a hihetetlen feltámadásról

Felcsút – A pontmentés inspiráció lehet a Bordeaux elleni mérkőzésre.

Forrás:

Kétgólos hátrányból 2 perc alatt felállt, a 88. minutumban egyenlített vasárnap az Újpestet Felcsúton fogadó Videoton. A székesfehérváriak vezetőedzője, Marko Nikolic a pontmentést megérdemeltnek gondolja, de a sajtótájékoztatón már a Bordeaux elleni Európa-liga visszavágóról is beszélt.

 

„Gratulálok a játékosoknak a hozzáállásukért, az utolsó másodpercig küzdöttek, mindent megtettek, amit ilyen helyzetben lehet. Ez a helyzet pedig nem könnyű, hiszen ahogy láthatták, csak kettőt cseréltem ma, mert a többi játékos védő volt a padon. Aki lehetőséget kapott, minden egyes labdáért megharcolt, így megérdemeltük a döntetlent” – olvasható Nikolic összegzése a vidi.hu-n.

 

A tréner elmondta továbbá, miért cserélte le Danko Lazovicot, s azt is, hogy mivel folytatják hétfőn.

 

„Danko Lazovic és Juhász Roland azért már nem számítanak fiatal játékosnak, nekik sem könnyű ebben a nyári időjárásban kétnaponta pályára lépni. Dankót azért is cseréltem le, mert valamit változtatni akartam, nem szerettem volna, hogy megkapja a második sárgáját, és úgy gondoltam, legalább ezzel is nyer 20 perc pihenést. Hétfőre szabadnapot kapott a keret, azt hiszem először, amióta együtt dolgozunk. Jön a Bordeaux elleni visszavágó, aztán a Mezőkövesd elleni mérkőzés, hiszek benne, hogy ez a mai találkozó remek inspiráció lesz mindenki számára a keretben” – nyilatkozta Marko Nikolic.

 

A Videoton legközelebb csütörtökön lép pályára, az EL-selejtező visszavágója magyar szempontból 1-2-ről kezdődik. 

 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Átigazolási hírek

Legfrissebb híreink