Vidi: hosszabbított a kapus, harc lehet a 1,5 millió eurós védőért

Lengyel csapat is beszállt a "buliba".

Forrás: molfehervarfc.hu

A MOL FEHÉRVÁR FC KÖZLEMÉNYE:

"Kovács Dániel 2019 májusában az NB II-es Soroksár együttesétől igazolt Székesfehérvárra. Az elmúlt több mint két és fél év során eddig összesen 34 alkalommal védte első csapatunk kapuját tétmérkőzésen, az őszi szezonban pedig 12-szer kezdődött vele az együttes összeállítása az OTP Bank Ligában. Kapusunk szerződése 2022 nyarán járt volna le, ezt hosszabbították meg a felek a héten további három évvel.

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Vidi hosszú távon számol velem. Sokat dolgoztam azért, hogy ma itt tarthassak, őszintén mondom, hogy megtiszteltetés számomra ehhez a klubhoz tartozni és hétről hétre felvenni a Vidi-mezt. Szűk körben egy pohár borral majd biztos megünnepeljük a szerződéshosszabbítást, amikor lesz rá alkalom. Bízom benne, hogy új célokért küzdhetek majd és sikerekben gazdag évek állnak előttem itt Székesfehérváron, a Vidi játékosaként" - nyilatkozta honlapunknak Kovács Dániel. 

"Kovács Dani olyan teljesítményt nyújtott a csapatban tavaly tavasszal és ősszel is, amellyel egyértelműen bizonyította, hogy hosszú távon számolhat vele a klub" - fogalmazott a szerződés aláírása után sportigazgatónk, Sallói István."


December 8-án már jeleztük, hogy a Górnik Zabrze védője, Przemyslaw Wisniewski felkeltette a fehérváriak érdeklődését.

Arról is beszámoltunk, hogy a 23 éves lengyel középhátvédet az AEK Athén is figyeli, most pedig a sport.interia.pl közölte, Wisniewskit a Legia Warszawa is a soraiban tudná. Hozzáteszik: más kérdés, hogy a varsói alakulat anyagilag nem biztos, hogy tartani tudja a lépést a Vidivel.

Legfrissebb híreink