Vidi-Honvéd: Pisont nem ezt várta

Nincs könnyű helyzetben a MOL Fehérvár FC.

Forrás: honvedfc.hu

A Vidi és a Honvéd összecsapásával zárul a szombat az NB I-ben.

Nincs könnyű helyzetben a Fehérvár, hiszen jelenleg 10 pont a hátránya a listavezető Ferencvároshoz képest, 17 meccs alatt 32 pontot gyűjtött a piros-kék csapat. Nagyon erősen kezdte a Videoton az évet, hiszen a Megyeri úton 5-0-ra kiütötte az Újpestet, ám utána a Kisvárda otthonában 2-1-es vereséget szenvedett. Most hazai pályán javíthat a Honvéd ellen, azonban nem lesz könnyű dolga Márton Gáboréknak. Ráadásul, a klub hivatalos közleményben tudatta, hogy a csapat idén már nem számíthat Nyári Patrik szolgálataira, akit nemrégiben megműtöttek.

Nem túl rózsás a kispestiek helyzete sem, ugyanis eddig csak 18 pontot gyűjtöttek a szezon során. Az idei évet egy döntetlennel kezdte a Honvéd, hazai pályán a ZTE-vel játszott 2-2-es döntetlent. A mérkőzés előtt Pisont István elmondta, hogy a felkészülési meccsek alapján többre számított, de letisztázták a hibákat:

„A hét elején érződött egy kis csalódottság a ZTE elleni mérkőzés után, nem is annyira az eredmény, mint inkább a mutatott játék miatt, hiszen a felkészülési mérkőzések, leszámítva talán az Újpest-meccs első félidejét, ennél jobb teljesítményre engedtek következtetni. A hét első napjai főleg ennek a találkozónak az elemzéséről szóltak, megnéztük a hibákat, letisztáztuk, pontosítottuk a feladatokat és arra próbáltuk ösztönözni a játékosokat, hogy merjenek vállalkozni, mutassák meg a pályán, hogy mi az, amit tudnak, csak ezt kérjük tőlük. A hét második felében már sokkal jobb volt a hangulat, úgy érzem, mindenki várja már a következő meccset, amelyen kiegyensúlyozottabbnak, egyénileg és csapatszinten is jobbnak kell lennünk, ez nem vitás.”

Kezdés 19.30-kor

Legfrissebb híreink