Vidi-Fradi: Szabics és a bizalom, Stöger a bajnoki címről beszélt - nyilatkozatok

Mennyit számítnak majd a szurkolók?

Forrás: molfehervarfc.hu

Meccset pótolnak a mai napon az NB I-ben, ráadásul nem is akármelyiket, hanem a második fordulóból elhalasztott MOL Fehérvár FC-Ferencváros rangadót. A találkozó előtt így nyilatkoztak a vezetőedzők:

Szabics Imre (MOL Fehérvár FC): ,,Kicsit úgy éreztem az elmúlt napokban, hogy mindenki azzal foglalkozik, hogy mennyi hiányzónk van, kik azok a játékosok, akik nem tudnak pályára lépni a Ferencváros ellen. Tény, sok hiányzónk van, de én ezt most átfordítanám, és szeretnék azokról beszélni, akik a rendelkezésünkre állnak. Ők ugyanis legjobb tudásuk szerint készültek fel a rangadóra, mi pedig a szakmai stáb többi tagjával együtt maximálisan hiszünk bennük! A megoldásokra törekszünk, és teljesen biztos vagyok benne, hogy akárki is kap majd szerepet kezdőként, vagy csereként, az mindent megtesz azért, hogy legyőzzük az ország jelenleg legmagasabban jegyzett csapatát! A jó eredmény elérésében természetesen nagy szerepe lehet szurkolóinknak is. Köszönjük, hogy a szezon során eddig is végig mögöttünk voltak, biztosan remek hangulat lesz majd szerda este is a stadionban, igyekszünk ezt az atmoszférához méltó teljesítménnyel meghálálni."

Peter Stöger (Ferencváros): ,,A hétvégi kilencgólos győzelem a kupában nagy lendületet adhat a játékosoknak, azonban a MOL Fehérvár elleni találkozó egy teljesen más mérkőzés lesz. Ez a magyar bajnokság egyik legnagyobb rangadójának számít, ezért minden játékostól a maximumot várom el. Sűrű a programunk, több fronton is helyt kell állnunk, de természetesen idén is a bajnoki cím megszerzése a célunk. A MOL Fehérvár egy erős csapat minőségi játékosokkal, komolyan kell vennünk a találkozót."

NB I
A 2. FORDULÓBÓL ELHALASZTOTT MÉRKŐZÉS
20.00:
Mol Fehérvár FC–Ferencvárosi TC (Tv: M4 Sport)

Legfrissebb híreink