Vidi-Fradi: Nikolics vs. Rebrov - reakciók

Jobb a Vidi? Olcsó gólok. Nem csak Dibusz érdeme.

Forrás: fradi.hu

Mint jeleztük, Dibusz Dénes emberfeletti bravúrjainak, Sigér Dávid duplájának és Juhász Roland bemelegítés közbeni kiválásának is köszönhetően 2-1-re nyert a Fradi a Vidi otthonában az NB I szakmai csúcsrangadóján.

Marko Nikolic (Fehérvár): ,,Jó színvonalú és hangulatú mérkőzés volt, ami az eredményt leszámítva nekem is nagyon tetszett.

Abban biztos vagyok, hogy nem érdemeltünk vereséget, a miénk volt ma a jobb csapat a helyzetek számát tekintve mindenképpen. Sokkal több lehetőséget alakítottunk ki az ellenfelünknél, a döntetlenre legalább rászolgáltunk volna, de a futball nem mindig igazságos, a tapasztalat nyerte meg a rangadót.

De gratulálok mindkét csapatnak, a Ferencvárosnak a győzelemhez, a mi játékosaink emelt fővel jöhettek le a pályáról. Mostantól koncentrálunk a következő mérkőzésekre. Elégedett vagyok a cserejátékosainkkal, de nem döntenék másként most sem, nekik most a padon kellett kezdeniük, a padról beszállva pedig megtették a dolgukat, azt, amit kértünk tőlük. Elégedett vagyok a megsérült Juhász Roland helyére hirtelen beugró Rus Adriánnal is. A csapat magja, öt kezdőjátékos is hiányzott ma, nem tudom, más csapat hogyan tudná ezt kezelni, szerintem mi tudjuk. Viszont elég olcsó gólokat kaptunk ma, ami a fiatalabb csapatunknak is betudható talán." 


Sergei Rebrov (FTC): ,,Ma sem volt könnyű dolgunk, de a játékosaink ismét bebizonyították, hogy igazi karakterek. Szerintem megérdemeltük a mai győzelmet, de tény, hogy a második félidőben nagyon meg kellett küzdenünk a pontokért, ami a mögöttünk álló nehéz sorozatot, időszakot látva nem meglepő. Nagyon fontos meccsen szereztünk rendkívül értékes pontokat, amiért köszönetet kell mondanunk a szurkolóinknak is.

Nem szeretnék kiemelni egy-egy játékost, szerintem mindenki nagyot küzdött, nem csak Dibuszé, hanem az egész csapaté az érdem. Ma Dénes kompenzálta a védelmi megingásokat, ahogy az újpest ellen épp a védelem kompenzált, amikor nem mentek úgy a támadások.

Én minden meccsen győzelemre törekszem, 9 pontot terveztem erre a három mérkőzésre is."

Legfrissebb híreink