Vidi-Fradi: megérdemelték a vereséget a fehérváriak? - reakció

Önkritikus nyilatkozatot adott a futballista.

Forrás: molfehervarfc.hu

Ahogy szerda este már megírtuk, a Ferencváros 1-0-s győzelmet aratott a MOL Fehérvár otthonában. A rangadó egyetlen góljára a 83. percig kellett várni, ekkor Ryan Mmaee köszönt be.

A találkozó után Szendrei Norbert nyilatkozott a Vidi hivatalos weboldalának. Szendrei végigjátszotta a találkozót, szerinte a végén kihagyott a figyelmük, ezt pedig góllal büntette meg az FTC. Szendrei a fehérvári drukkereknek is köszöntetet mondott a remek hangulatért:

"Úgy éreztem, hogy ezen az estén nem volt jobb nálunk a Ferencváros, de úgy látszik, az a különbség köztünk és a Ferencváros között, hogy a 80. perc után - ahogy Mezőkövesden is - lankadt a koncentrációnk és egy elkerülhető gólt kaptunk rögzített szituációból.

 

Sajnos így nagyon nehéz pontokat szerezni, ha nem tudunk a mérkőzés végéig koncentrálni. A meccs képe alapján lehet, hogy rászolgáltunk volna legalább a döntetlenre, de ha nem tudunk végig odafigyelni, akkor sajnos megérdemeljük a vereséget.

 

Nagyon csalódottak vagyunk, nincs azonban sok időnk arra, hogy túllépjünk a vereségen, hiszen szombaton újabb fontos hazai meccs következik, amelyet mindenképp meg kell nyernünk, de egyáltalán nem lesz könnyű dolgunk. Szurkolóinknak köszönjük a nagyszerű biztatást és a remek hangulatot, amit a MOL Aréna Sóstóban teremtettek ezen az estén" - fogalmazott Szendrei.

Szabics Imre csapata hat meccs alatt kilenc pontot szerzett, ezzel jelenleg az ötödik helyen áll a tabellán. A fehérváriak szombaton a Puskás Akadémiát látják vendégül. 

Dárdai Palkó nyilatkozatát itt olvashatják:

Legfrissebb híreink