Vidi-Fradi: Dárdai keményen jellemezte a szögletből kapott gólokat

Ami a szívén, az a száján.

Forrás: MOL Fehérvár/Facebook

Ahogy szerda este már jeleztük, a Ferencváros 1-0-s győzelmet aratott a Vidi otthonában. A rangadó egyetlen gólját Ryan Mmaee szerezte a 83. percben, összefoglalónkban így számoltunk be a jelentről:

"Civic bal oldali szöglete után Ryan Mmaee 5 méterről a bal alsó sarokba fejelt. Kovács majdnem hárított, Rus és Stopira viszont megbeszélhetik majd, hogyan is történhetett mindez... 0-1!"

A mérkőzés után Dárdai Palkó az M4 Sportnak nyilatkozott. A 22 éves játékosnak volt egy ígéretes lövése, amit Dibusz nagy bravúrral hárított. Többek között erről is beszélt Dárdai:

"Ezt már bent láttam, jó kapus (Dibusz Dénes - a szerk.), tudjuk, és ezt nagyon szépen kivédte sajnos" - kezdte a nyilatkozatát a futballista.

Ezt követően a bekapott gólra is kitért Dárdai Palkó, a mondandójába egy csúnya szó is becsúszott:

"Egy szögletből kaptuk a gólt. Jól játszottunk, harcoltunk, elöl le tudtunk presszingelni, nem nagyon tudtak játszani hátulról. De a végén ilyen kis dolgokat, ezeket kell elkerülni, hogy ilyen sza* szögletekből kapjuk a gólokat, és majd mi is nyerni fogunk még" - bizakodott Dárdai.

Az interjú végén még az új felállás és a Puskás Akadémia elleni szombati összecsapás is téma volt:

"Eddig 4-4-2-ben játszottunk és most ugye ötös láncban, ezzel meg akartuk lepni őket, mert azt hitték, hogy 4-4-2-ben játszunk, úgy is kezdtük a meccset, hogy fölálltunk öt percig úgy, aztán átváltottunk. Szombaton nyerni akarunk. A 4-4-2-ben is van, hogy szélén szoktam játszani, befele jövök, fölveszem a labdákat, nekem ez jól megy, de nem rólam szól, az egész csapatról, mindenki jól játszott, úgyhogy tovább dolgozunk és a következő meccset meg kell nyerni. Ezúttal a legfontosabb a jó regeneráció, aztán szombaton ugyanilyen szívvel kell harcolni" - zárta mondandóját Dárdai Palkó.

A MOL Fehérvár-Puskás Akadémia találkozó szombaton 19.30-kor kezdődik. 

Dárdai Palkó interjúja videós formában a linkre kattintva érhető el

Legfrissebb híreink